En fastighetsjurist kan lösa tvister om dolda fel i Stockholm

Dolda fel är en vanlig orsak till tvister vid fastighetsaffärer i Stockholm. De kan vara extremt svåra att hantera. Men en fastighetsjurist kan lösa oenigheten.

En fastighetstvist kan bero på många saker. Dolda fel vid husköp är en av de vanligaste anledningarna och även en av de svåraste att hantera som köpare. Du kanske till exempel har hittat mögel under tapeten i badrummet. Vem är ansvarig för att åtgärda det? Är det säljaren, besiktningsmannen eller kanske du själv?

Det är inte lätt att ge ett rakt svar på den frågan. Precis som så ofta inom juridiken blir svaret att det beror på. Som köpare är man ofta ganska utsatt och ensam i de här situationerna. Då kan det vara smart att anlita en fastighetsjurist som kan hjälpa till.

Låt en fastighetsjurist representera dig vid fastighetstvisten

En fastighetsjurist är inte bara expert på dolda fel, utan på alla former av fastighetstvister som kan uppstå in samband med husköp. Det är inte alltid man kan vända sig till mäklaren. Ibland är det mäklaren själv som är källan till tvisten. Problem med oseriösa mäklare blir allt vanligare.

Du behöver inte läsa på och representera dig själv i domstol, om det skulle gå så långt. Ta istället kontakt med en kunnig fastighetsjurist som står på din sida. Då kan du vara säker på att allt går rätt till. Du kan vara trygg med att din fastighetstvist löser sig och att någon tar hand om möglet.

13 Nov 2022