Vårdnadstvist i Dalarna – det finns hjälp att få

När samarbetet inte fungerar mellan föräldrarna kan man ta det till en vårdnadstvist i Dalarna. Förhoppningsvis kommer samarbetet bli bättre för barnen.

Saga och William sprang omkring ute på gården med sina nya kompisar och lekte. Elin andades ut en stund. Det var skönt att de fått en fristad i denna lägenhet. Andreas och hon hade verkligen inte kunnat hålla sams sista tiden de bodde ihop. Inte heller innan för den delen. Barnen mådde inte bra när de bodde ihop så hon blev glad för lägenheten, även om den var liten för de tre.

Andreas och hon hade fortsatt bråka under samarbetssamtalen hos socialen. Det gick inte att komma överens, det var hopplöst. Elin funderade på om hon skulle söka ensam vårdnad om barnen. Andreas skulle ju få fortsätta träffa dem, han var ändå deras pappa.

Vårdnadstvist för en bättre relation

Just nu kändes det bara som att allt han gjorde inte var för barnens bästa, det var för att förstöra för Elin. Barnen hade blivit väldigt ledsna när de inte kunde åka iväg på resan för att Andreas hade vägrat ge henne deras pass. Det var definitivt inte okej ur ett perspektiv för barnens bästa.

Elin tog fram mobilen och letade upp en jurist i Dalarna som var duktig på vårdnadstvister. Någon som visste att man faktiskt satte barnen främst och inte sig själv. Det var dags nu att begära ensam vårdnad. Tack och lov att hon sparat alla sms och mejl, det kommer väga tungt till hennes fördel. Få hjälp med vårdnadstvister från denna advokatbyrå: www.vårdnadstvistdalarna.se 

27 May 2022